Képben utazók

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXII. évfolyam, 37. szám, 2018. szeptember 14.

(A Magyar Festők Társaságának Utazás című kiállítása az Eötvös 10-ben október 28-ig látható.)

A tárlat szerencsésen elkerülte a tematikus kiállítások mindenkori gyermekbetegségét, hogy a témát szem előtt tartva bárki bármilyen – régebbi, sokszor kiállított – munkáját adja be. Itt valóban igényes munkák kerültek a falakra. Ez nyilván a tárlatot szervező, rendező Kováts Albert festőművész érdeme is.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 24. szám, 2019. június 14.
LXIII. évfolyam, 22. szám, 2019. május 31.
LXIII. évfolyam, 21. szám, 2019. május 24.
Élet és Irodalom 2019