Lassított város

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXII. évfolyam, 37. szám, 2018. szeptember 14.

(Andreas Fogarasi Kettő című kiállítása a Vintage Galériában november 2-ig látható.)

A cím szellemében a kiállításon mintha minden megkettőződne: a megjelenített városi homlokzatok és struktúrák, anyagok és színek relief- és monitorpárokon, egymásra tükörképként felelő bútor-műtárgyak felületein hívódnak elő; mintha a térben mindennek a színe és a visszája egyszerre válna láthatóvá. Az egyszerű labirintusban lelassul az idő – még két pad is van, ahová le lehet ülni. Lassan peregnek a befelé irányuló képernyőn a Budapest különböző pontjain készült filmetűdök képei.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 14. szám, 2019. április 5.
LXIII. évfolyam, 10. szám, 2019. március 8.
LXIII. évfolyam, 3. szám, 2019. január 18.
Élet és Irodalom 2019