Dönts okosan!

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXII. évfolyam, 36. szám, 2018. szeptember 7.

Au egyetértett, de nem helyeselt, hanem belőtte a győztes gólt. Amíg Berci átmászott a csocsóasztal alatt – aznap már másodszor verte meg őt Au 11-0-ra – Au végiggondolta a lehetőségeit. Rövid pillanat volt. Inkább ivott egy csillámhányást (amíg Berci még mindig a csocsóasztal alatt álló fémhordók között próbálta átverekedni magát), aztán diszkréten flörtölni kezdett egy odakeveredett norvég turistalánnyal.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 51-52. szám, 2018. december 19.
LXII. évfolyam, 47. szám, 2018. november 23.
LXII. évfolyam, 43. szám, 2018. október 26.
Élet és Irodalom 2019