A kulturális sokszínűség korlátai

Levelek a szabadságról és a szolidaritásról VIII.

PUBLICISZTIKA - LXII. évfolyam, 35. szám, 2018. augusztus 31.

„Érdekes felfogást tükröz a hazai nacionalista gazdasági propaganda. A jelenlegi kormány konkrét tervcélként tűzte ki azt, hogy a hazai bankrendszerben a magyar tőke (beleértve az állami tulajdont) részesedése érje el az 50 százalékot. Vajon miért? Mit jelent ez? Netán azt, hogy a szakszerű és tisztességes banki magatartás a származástól függ? Jobb-e az a bankár, aki magyar, és lop, mint az, aki nem magyar, de nem lop? Hogy jön ide egyáltalán a nemzeti hovatartozás?”

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 24. szám, 2021. június 18.
LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXV. évfolyam, 16. szám, 2021. április 23.
Élet és Irodalom 2021