Ex libris

KÖNYVKRITIKA - EX LIBRIS - LXII. évfolyam, 34. szám, 2018. augusztus 24.

Bödecs László: Az árvíz helye
Csombor Rita: Smink nélkül
Kali Ágnes: Ópia
Szolcsányi Ákos: Semmi meglepő vagy fontos

Románcok

A következőkben négy nyár elején megjelent verseskötetről közlök rövid kritikát. A kötetek mind a Fiatal Írók Szövetségének gondozásában jelentek meg. Közülük háromról (Smink nélkül, Ópia, Semmi meglepő vagy fontos) Balogh Gergővel, Borbáth Péterrel és Szilágyi Zsófiával nyilvános beszélgetést folytattunk a FISZ Királyréten megrendezett táborában. Nem ezt a beszélgetést foglalom össze a továbbiakban, de bizonyosan hatottak rám a többiek szempontjai.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 37. szám, 2019. szeptember 13.
LXIII. évfolyam, 31. szám, 2019. augusztus 2.
LXIII. évfolyam, 28. szám, 2019. július 12.
Élet és Irodalom 2020