Au-gusztus

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXII. évfolyam, 32. szám, 2018. augusztus 10.

Aunak szokása volt kiürülő kocsmák előtt egyedül ülni, de most megzavarták ebben. A fiú húzta maga után a barátnőjét, figyelj, téged ismerünk, a barátnőm rajong érted, minden előadásodat látta, van, amelyiket kétszer, de az nem számít, mert olyan is van, aminek a felénél eljött, hiába, nem bírta nézni, hogy szexelsz a színpadon, utolsó cseppig a példaképe vagy, csinálhatnánk egy közös képet, ugye, persze, te jó fej vagy, hogyne csinálhatnánk, ha olyan lennél, akivel nem csinálhatnánk, nem lennél a barátnőm példaképe, ez biztos, mint a... Ja, nem tudok semmi biztosat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 51-52. szám, 2018. december 19.
LXII. évfolyam, 47. szám, 2018. november 23.
LXII. évfolyam, 43. szám, 2018. október 26.
Élet és Irodalom 2019