Lájk, és írok

PRÓZA - LXII. évfolyam, 32. szám, 2018. augusztus 10.

A kövér lány két hete frissítette a profilfotót, a háttérképnek is saját magát állította be, illetve a fenekét, amint épp lehajol, és félig kivillan a melegítőalsóból. Van egy olyan is, ahol teljesen, de azt soknak érezte. Így izgalmasabb, a sejtetés mindig jobb, mint a kitárulkozás. Szép kerek a popsija, jó nagy, lehet fogni. Igaz, van rajta egy kis piros pattanás, de azt úgyse látja senki, legfeljebb, ha kinagyítja, olyan meg nem sok van. Szöveget is írt a háttérképre, ezzel külön dolgozott, egyedül találta ki, nem látott még hasonlót a neten sehol: Lájk, és írok. Saját ötlet.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 7. szám, 2021. február 19.
LXIV. évfolyam, 37. szám, 2020. szeptember 11.
LXIII. évfolyam, 35. szám, 2019. augusztus 30.
Élet és Irodalom 2021