Alku

PRÓZA - LXII. évfolyam, 29. szám, 2018. július 20.

Meglett a 120 négyzetméteres lakás. Buda legelitebb részén, a Széchenyi-hegyen. Alattad egész Budapest. Látod a Dunát, a hidakat, a SOTE kiugró szürke épületét, a Körszállót, a hideg-meleg fényekben villódzó Müpát, mindent. Ott vagy a város fölött, és érzed, hogy a tiéd. Három teraszod van, az egyik Budára, a másik Pestre néz, a harmadikon a jacuzzi, augusztus 20-án a tűzijátékot onnan követed. A tetőtérben konditerem tévével. Minden szobában a legmodernebb okostévé, nézheted az ágyból, a nappaliban, a futópadról. A takarítónő egy héten kétszer jön, csillogóra suvickol mindent.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 19. szám, 2020. május 8.
LXIII. évfolyam, 10. szám, 2019. március 8.
LIX. évfolyam, 10. szám, 2015. március 6.
Élet és Irodalom 2022