Sértettek

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXII. évfolyam, 27. szám, 2018. július 6.

(Politikusok a képernyőn – RTL Klub, Hír TV, M1)

A vezető kormánypárt és a szövetséget színező kereszténydemokraták a pökhendi elzárkózásnak különlegesen lekezelő formáit alakították ki, melyek egyszerre mutatják ezeknek az embereknek a demokráciához való viszonyát, de természetesen azt is, intellektuálisan hol tartanak. Biztosan érzik az erőt, de hogy még mit éreznek, azt nem tudni. Arcukon a sértettség buta, tökéletesen üres változata, aminek nem tudni sem az eredetét, sem a történetét, semmit. Csak azt, hogy meg vannak sértve.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 6. szám, 2019. február 8.
LXIII. évfolyam, 4. szám, 2019. január 25.
LXIII. évfolyam, 2. szám, 2019. január 11.
Élet és Irodalom 2019