Csók

PRÓZA - LXII. évfolyam, 27. szám, 2018. július 6.

A városmajori templom harangja nagyot kondul, de nem mise kezdődik, a vezérlőrendszert a karbantartás után rosszul állították be. A fiatal nő és a fiatalember megállnak egy pillanatra. Egy többé-kevésbé dokumentálható történet veszi kezdetét. A Csaba utca és a Maros utca kereszteződésénél lévő zebrán nemrég elgázoltak egy kezében gyermekével áthaladó anyát, aki szabályosan, a gyalogos-átkelőhelyen közlekedett. A balesetben nő és gyermeke súlyosan megsérült. A fiatalember jobbnak látja, ha óvatosabban közlekednek. Már a zöld lámpa villogásakor visszarántja az átszaladni készülő nőt. A fiatal nő felszisszen. Hogy kitöltsék a várakozási időt, a fiatalember lágyan átkarolja a fiatal nő derekát, és ajkát finoman a nő szájához érinti. Egy csók összesen 34 arcizmot és 112 tartóizmot használ.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 33. szám, 2017. augusztus 18.
LIX. évfolyam, 20. szám, 2015. május 15.
Élet és Irodalom 2019