Megújítja a szakmát

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXII. évfolyam, 23. szám, 2018. június 8.

(Szöllősi György interjúja Kovács Ferenccel, a legendás futballistával, Echo TV, Célfotó)

A miniszterelnök négy vagy öt éve még úgy méltatta Kovácsot, hogy „a volt nagytekintélyű játékosokat és edzőket különösképpen meg kell becsülnünk, mert a meglévő építőkockákat ők tudják összecementezni”.

Szöllősi mint a Nemzeti Sport főszerkesztője, továbbá a Sportújságírók Szövetségének elnöke, Puskás-ügyi kormánymegbízott, az alakuló Puskás Intézet igazgatójelöltje és így tovább számos ilyen kérdést föltehetett volna, de nem tett. 2017-ben neki az volt a legfontosabb kérdése Kovácshoz, milyen volt a mezítlábas bajnokság. Pedig mint jól tájékozott szakírónak tudnia kellett volna arról (bizonyára tudott is), hogy Kovács lelkét nagyon nyomta, hogy semmibe vették egy fontos munkáját.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 2. szám, 2019. január 11.
LXII. évfolyam, 51-52. szám, 2018. december 19.
LXII. évfolyam, 49. szám, 2018. december 7.
Élet és Irodalom 2019