„Mit gondolt a magyar miniszterelnök?”

Interjú Daróczi Gábor oktatási szakértővel

INTERJÚ - LXII. évfolyam, 23. szám, 2018. június 8.

2011-ben az Európai Roma Keretstratégia részeként Magyarország kormánya nevében Orbán Viktor, az Országos Roma Önkormányzat nevében Farkas Flórián megállapodást kötött arról, hogy „a felzárkózást szolgáló intézkedések eredményessé tétele érdekében” milyen, a roma integráció szempontjából kulcsfontosságú, a lakhatással, a foglalkoztatással, az oktatással és az egészségüggyel kapcsolatos célok megvalósításán fognak a következő öt évben együtt munkálkodni. Az alább olvasható interjúban Daróczi Gábor, a Magyarországi Soros Alapítvány egykori programmenedzsere, majd – egyebek mellett – a Romaversitas Alapítvány és az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány igazgatója arról beszél, mi valósult meg az akkor közösen vállalt célokból, akár a vállalt időpontig, akár napjainkig.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 23. szám, 2019. június 7.
LXII. évfolyam, 51-52. szám, 2018. december 19.
LXII. évfolyam, 43. szám, 2018. október 26.
Élet és Irodalom 2021