Abaúji körkép

Az ellenzéki kudarc három arca

PUBLICISZTIKA - RIPORT - LXII. évfolyam, 22. szám, 2018. június 1.

A vidék fideszes tarolása tanulságos módon elkerülte a kétszáz lakosú Abaújszolnokot, ahol kimagasló eredményt, harminc százalékot kapott a Borsod megyében szétzuhant Szocialista Párt jelöltje. A mélyszegénység és a kormánypártiság közötti feltétlen összefüggés cáfolata egyetlen helyi aktivistának köszönhető. Fájon viszont, ahol csak villanyoszlopon volt látható az ellenzék, négy éve és most is 99 százalékot kapott a Fidesz. Edelényben a kampány sem segített a baloldalon, a polgármester szerint pedig semmi se fog, ameddig ennyire impotensek.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 37. szám, 2019. szeptember 13.
LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.
LXI. évfolyam, 45. szám, 2017. november 10.
Élet és Irodalom 2024