Kik azok a patkányok?

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXII. évfolyam, 19. szám, 2018. május 11.

(Tudósítások, vélemények a kormánysajtóból, 888.hu, Echo Tv)

Mondanom sem kell, a másik három szaktárs, Bencsik András, Lovas István, Huth Gergely meg sem szólalt, bár gyanítom, nem azért, mert torkukon akadt volna a szó, vagy elakadt volna a hangjuk a megbotránkozástól. Hanem azért, mert abban a televízióban többnyire ez a természetes hang, direkt nem mondom, hogy polgári, mert ők maguk is tudják, hogy nem az. Ez a hang az, amelyik a Kossuth térről tudósító 888.hu hangja is, ezért aztán most mitévő legyen a Kossuth téren tüntető polgár.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 2. szám, 2019. január 11.
LXII. évfolyam, 51-52. szám, 2018. december 19.
LXII. évfolyam, 49. szám, 2018. december 7.
Élet és Irodalom 2019