Valami köztársaság

PRÓZA - LXII. évfolyam, 19. szám, 2018. május 11.

Elmarad a töri, kihirdetik a köztársaságot. Ha elmarad a töri, a köztársaság valami jó dolog lehet. Az iskola gyalogjárásnyira van a parlamenttől. A téren tömeg. Másoknak is elmaradt az órája. Valaki fent a magasban beszédet mond. Dögunalom, mint a töri, de legalább nem ad fel házi feladatot. Kihirdették a köztársaságot. A következő törit nem fogjuk ilyen könnyen megúszni. Talán, ha akkor is kihirdetnének valamit. Az első matek a köztársaságban ugyanolyan, mint az utolsó matek volt a nem köztársaságban, a büfében a kakaós tej is a régi, és Eszter, hát Eszter továbbra sem akar észrevenni. 

Ennyit a változásokról

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 44. szám, 2018. október 31.
LXII. évfolyam, 17. szám, 2018. április 27.
LXI. évfolyam, 14. szám, 2017. április 7.
Élet és Irodalom 2019