Több száz éve vártunk erre – és elrontottuk

Interjú Juhász (Shepherd) Zoltánnal, a szegények vállalkozásfejlesztőjével

INTERJÚ - LXII. évfolyam, 18. szám, 2018. május 4.

Az általa indított mezőgazdasági vállalkozások Borsodban és Hevesben nem kevés mélyszegénységben élő embernek teszik lehetővé az értelmes munkát, és már most is kenyérhez segítik őket. Többé-kevésbé mindenét erre költi Juhász Zoltán. Úgy gondolja, akár egymillió embert is elérhetne a módszerével, amelyet átfogó képzéssel indít, és amely önfenntartó szövetkezetekig jutna el, de ehhez ő és a segítői nem elegendőek. Egyébként a forradalom híve, de azt egészen új, XXI. századi, mondhatni, adminisztratív úton képzeli el.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 10. szám, 2020. március 6.
LXIII. évfolyam, 50. szám, 2019. december 13.
LXIII. évfolyam, 46. szám, 2019. november 15.
Élet és Irodalom 2024