Láttunk-e már jó mentoni nőt?

PRÓZA - LXII. évfolyam, 18. szám, 2018. május 4.

Nem zárom ki, hogy ez az Ambassador már Ady idejében is létezett. Valószínűnek persze nem tartom. Vagy a Westminster, az is elég régi dolog lehet. Meg ez a Balmoral. Legközelebb megszállhatnánk itt, mégiscsak közelebb van a világ centrumához, mint Menton. Internetcafé, nem, azt kizárom, az nem lehetett akkor. Egyébiránt jó volt a kávé? Finomnak bizonyult? Nekem ízlett, megköszönöm neked. Ide jöhetünk máskor is, amennyiben neked is megfelelt. Végül is te fizetsz, te döntesz.

Tapasztalhatod, érdemes nívós helyekre betérni, mekkora örömöt szerzel a lányaidnak vele. Láttál-e már északír embert? Szerintem az egyik az volt a kávézóban. Ha nem kettő. Nem láttál, gondoltam. Magam sem, de úgy érzem, ezek azok voltak. Az egyik szinte biztosan. Nagyon régen figyelem az embereket, az ilyesmit meg tudom érezni. Északír nézése volt.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 47. szám, 2020. november 20.
LXIV. évfolyam, 46. szám, 2020. november 13.
LXIV. évfolyam, 27. szám, 2020. július 3.
Élet és Irodalom 2021