A kurzus versenye

PUBLICISZTIKA - LXII. évfolyam, 18. szám, 2018. május 4.

Nem hiszek a plecsnikben, afféle szűkmarkú önjutalmazó vagyok. Három kitüntetést kaptam életemben, s az egyiket a Wikipédia is nyilvántartja. Zománcozott ezüst, amivel pénz nem járt, de amiért megállítottak a kedves ellenfeleim, és gratuláltak. Értetlenül bámultam őket azt mérlegelve, hogy mi a motiváció. Szóval köszönöm, ebből a termékből már egy életre megkaptam, ami járhat nekem. Itt porosodnak, két hatalmas érem és egy csicsás kitűző, amit még próbaképpen sem tűztem fel. Nem hálátlanság akar ez a részemről lenni, csak tettem ezekért. Régóta kísért egy tanács – amelyet az irodalomtanáromtól kaptam –, úgy szólt, hogy nem szerencsés, ha a spájzban a nagyi kajszibefőttjét partvissal lekotorjuk, mert általában szétloccsan a kövön, és az üvegszilánk lesz az összetételében a meghatározó.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 26. szám, 2024. június 28.
LXVIII. évfolyam, 24. szám, 2024. június 14.
LXVIII. évfolyam, 23. szám, 2024. június 7.
Élet és Irodalom 2024