Pálinka vs. vodka

MŰBÍRÁLAT - TÁNC - LXII. évfolyam, 17. szám, 2018. április 27.

(XXS Fesztivál – Trafó, április 20–21.)

A fesztivál leghosszabb és egyetlen magyar vonatkozású bemutatója Jenna Jalonen és Simkó Beatrix nevéhez fűződik. A két kiváló táncos a Duda Éva Társulatból ismeri egymást: innen a barátság és a másik személye, kultúrája iránti fokozott kíváncsiság (hiszen Jalonen finn származású), ami Long time no see! kiindulópontjául is szolgált. Az ötvenperces darab, mely műfaji kötelmek nélkül szabadon cirkulál mozgás és színház, body art és popkultúra, szaunavilág és pálinkaivászat között, tulajdonképpen szűnni nem akaró játék. Játék egymással, az alkati és személyiségbeli hasonlóságaikkal és különbségeikkel.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.
LXVIII. évfolyam, 2. szám, 2024. január 12.
Élet és Irodalom 2024