Egy szó

PRÓZA - LXII. évfolyam, 15. szám, 2018. április 13.

Hol Szabó Dávid van, ott Szabó a van. Ott nincs szabadság. Ott kuss van. Meg majd meglátjuk. Még saját szobám sincs. Csak ágyfelem. Két szekrényem és egy komódom. Meg egy bögrém, amit a negyvenedik szülinapomra kaptam. Használhatok minden háztartási gépet, de csak a saját felelősségemre. És ne tegyek kárt benne. De legyek kész időre a takarítással, a főzéssel és a mosással.  Ne zavarjam őt. Soha. Főleg ne munka közben. És ne hívogassam, ha a barátaival van. Vagy az üzletfeleivel. Vagy a kurvájával.

Az biztos van. Mert mi már nagyon régen nem. Pedig együtt vagyunk. Azt mondja mindenhol, a párom. Nekem meg, hogy szerelmes lett. Nem tud nélküle élni. Mennem kell. Tíz év után.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2019