Meccsek

MŰBÍRÁLAT - TÁNC - LXII. évfolyam, 15. szám, 2018. április 13.

(Raphaëlle Delaunay–Sylvain Prud­homme: It’s a match, Francia Intézet; Louise Lecavalier–Antoine Bertiaume: Battleground, Trafó)

Lecavalier mindig is kihívóan bátor, öntörvényű, domináns, a nőiség sztereotípiáira fittyet hányó androgün alakokat formált a színpadon. Most is elsősorban övé e színpadi csatamező – hiszen partnere csak árnyékként követi őt –, bár ezen a mérkőzésen talán nem is a másik legyőzése a valódi tét, hanem az időé.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 4. szám, 2019. január 25.
LXII. évfolyam, 51-52. szám, 2018. december 19.
LXII. évfolyam, 46. szám, 2018. november 16.
Élet és Irodalom 2019