Gondoljuk meg, proletárok!

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LXII. évfolyam, 14. szám, 2018. április 6.

Az Együtt pártelnöke a múlt hét közepén közzétett néhány fotót és egy hangfelvételt. Mint kiderült, a képek többségén a kormányfő lánya látható, balra tőle egy rózsaszín inget hasadásig telehízott férfi. Teraszon ülnek, és a felvétel szigorúan magánszférába tartozó volna, ha történetesen nem állami pénzekről esne szó.

A felvételen hallható beszélgetés nagyjából egy évvel ezelőtt zajlott Orbán lánya – egyben az Elios-botrányban érintett Tiborcz felesége – és két idegenforgalommal foglalkozó szakember között. A nő két barátjával találkozott. Juhász Péter később sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, hogy Berényi Vince és Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség két vezető beosztású munkatársa szerepel a felvételeken. Ők beszélgetnek Orbán Ráhellel arról, hogy valaki pénzt szeretne fektetni a magyar turizmusba, amit valamilyen ellentételezés fejében tehetne meg. „Ő nagyon szeretne turizmus-promotiont, nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból” – mondja a felvételen a nő, erre nevetés hallatszik, majd egy rosszul kivehető hang szól, „az nem baj, ha van ellentételezése”.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 24. szám, 2024. június 14.
LXVIII. évfolyam, 23. szám, 2024. június 7.
LXVIII. évfolyam, 22. szám, 2024. május 31.
Élet és Irodalom 2024