A pillanat

PRÓZA - LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.

Ragadós volt. Ha jókedvűen érkezett, minden gyomor megtelt gurgulázós, lepkés kacagással, jobb volt, mint egy arclif­ting, egy botox kezelés, elsimultak a ráncok az arcokon, jókedvűen ment a munka, még a szemüvegkeretek letörölgetése, a hófehér pultok portalanítása is játszi könnyedséggel haladt a lányok keze alatt. Azokon a napokon hiába érkezett a legharapósabb, legmorcosabb vevő reklamálni. Anna még a legdurvább, legkiabálósabb reklamációt is kedvesen kezelte, ilyenkor csak egy halovány, alig észrevehető mosoly játszott az arcán, mintha bújócskázott volna, mindig a megfelelő helyen jelent meg, a szemzugban, az orca kerekségében, a kiejtett szó öbleiben.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 25. szám, 2021. június 25.
LXIV. évfolyam, 44. szám, 2020. október 30.
LXIV. évfolyam, 4. szám, 2020. január 24.
Élet és Irodalom 2024