Molnárkatelep

PRÓZA - LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.

Molnárkatelepnek hívtuk. A 73-as busz végállomásától is öt percre volt. Ha nagyapa berúgott, akkor oda bicikliztem ki. Üdülők álltak ott, de csak akkor lehetett használni őket, ha a Tisza engedte. Az ártéri, lábakon álló házak egyikében lakott egy család, Berényiék. A nagyobbik Berényi fiúval, aki velem egyidős volt, összebarátkoztam. Lecsorogtam a biciklimmel a töltésen, majd el, balra, a szinte mindig eléggé elhagyatottnak látszó telep felé: rozsdás, magas lábakon álltak a házak.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 2. szám, 2022. január 14.
LXIII. évfolyam, 49. szám, 2019. december 6.
LIII. évfolyam 25. szám, 2009. június 19.
Élet és Irodalom 2023