Ősz

PRÓZA - LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.

Félénken csavargatom a mellbimbóit. Most is érzem, rózsaszín tapintású mellbimbók. A barnához viszonyítva selymes és képlékeny, de ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert később láttam. Egy borospincében vagyunk, ide rángatott le magával a buliból. Többnapos sátorozás egy szőlőskertben, a házigazda a lány, illetve a nagyapja, övé a kert. Mindez nagyjából tíz évvel ezelőtt. Azóta már, ha jól tudom, régen házas, gyerekei is vannak.

Fotok_2006, megnyitom a mappát. A bulin készült képek vannak benne, itt az egyik rólam. Egy padon ülök a borospince oldalában. Félmeztelen vagyok, szalmakalapban, és láthatóan nagyon másnapos. Egy demizsont ölelgetek, az arcom alapján élvezem a hideget. Mögöttem a falon furcsa játéka árnyéknak és fénynek, mintha füst vibrálna. Vagy gáz.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 26. szám, 2020. június 26.
Élet és Irodalom 2021