New York a Fehér Házban

A „stabil zseni” első éve könyvben

PUBLICISZTIKA - LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.

Nemrég valamiért újranéztem egy dokumentumfilmet, amelyben egy 1989-es lapalapítással kapcsolatos archív tévéinterjúban találkoztam egy fiatalemberrel, aki indokolatlanul és idegesítően nyüzsgönc kamera előtti mozgással arról beszélt programatikusan, hogy „persze, a politika komoly dolog, és kell is komolyan beszélni róla, de azért lássuk meg benne a bolhacirkuszt és a kutyakomédiát is”. Hogy mennyire fején találtam a szöget anno, azt a Donald Trump elnökségének első évéről szóló sikerkönyv olvasása közben realizáltam lapról lapra.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
LXVI. évfolyam, 19. szám, 2022. május 13.
Élet és Irodalom 2024