Zarándok lelked

PRÓZA - LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.

Létezik szerelem a halál után? Kérdezi a lány, és leteszi a másfél kilós súlyokat. Alig negyedórája van csak a teremben, de a homloka közepén, ott, ahol a szemöldöke ferde vonalai összeérnek, megjelennek az első verejtékcseppek. Sűrű, barna haját szoros varkocsba fogja a tarkója tetején, szabaddá váló, magas homloka sárgásan veri vissza az edzőcsarnok fényeit.

A fiú tudja a választ, természetesen, de nem szólal meg. A lány izmos karjaira mered, ahogy az újabb, nehezebb súlyokat felemeli. Az izmok játéka elég, hogy az erekciója elinduljon. Sietve kiugrik az elliptikus gépből, hasra veti magát és nyújtani kezd, szűk, fekete microfiber nadrágja nekifeszül az edzőszivacs puhaságának.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 27. szám, 2018. július 6.
Élet és Irodalom 2018