Mint amit a csiga húz maga után

PRÓZA - LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.

Láttam pornófilmet! Komolyan láttam, esküszöm, gyere kicsit félre, elmesélem. Nem hallja senki? Nincs itt senki? Akkor mondom. Persze, az elejéről, mindent elmesélek, nyugi. Nem figyel minket senki? Oké. Tudod, hol volt a pornókazetta? Nem fogod elhinni. Nem kellett sokat keresgélnem. A nagyszobában, a felső szekrényben, ahol a törölközők vannak, meg az illatos szappanok, ott volt, oda rejtették. Benyúltam a törölközők közé, és éreztem, hogy ott van, az lesz az. Egy TDK videókazi bújt ott, rajta semmi jelzés, vagy valami. Nem volt ráírva semmi, egyből rohadt gyanús lett.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
Élet és Irodalom 2021