Bangbang Puller

PRÓZA - LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.

Egy határ menti magyar falu főutcáján egyesek tágra meredt tekintettel bámultak bizonyos irányba, mások tétován forgatták a szemüket, hogy a többiek is látják-e azt, amit ők. Szinte a semmiből fölbukkant egy döbbenetes alak. Jött szembe. A földbe gyökerezett lábúak mellett is könnyedén elhaladt. Még jó, hogy nem fütyürészett! Emberi lénynek látszott, csak nem volt színe. Pontosabban a drapp és sárga ruhadarabjain kívül mindene fehéren virított. A meszeltnek tűnő bőre, a rövid, göndör haja, a szemöldöke, a szempillája, a kigombolt inge alól látszó mellszőrzete. A lábszárain, ahol a rövidnadrág nem fedte, szintén áttetsző valamik hajladoztak, a hófehérnél is fehérebb bőrháttér miatt úgyszólván láthatatlanul.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LX. évfolyam, 51-52. szám, 2016. december 21.
LX. évfolyam, 46. szám, 2016. november 18.
LIX. évfolyam, 51-52. szám, 2015. december 18.
Élet és Irodalom 2018