Chatkarácsony

PRÓZA - LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.

PIHE: Ezt most talán senki sem olvassa. A szerencsésebbek ma nem lógnak a neten, én meg tök egyedül vagyok. Na, jó, erőt veszek magamon mégis: boldog karácsonyt!

LAJOS: Nézd meg a Hetediket! Én karácsonykor mindig azt szoktam.

PIHE: Hülye vagy, Lajos?

LAJOS: Hetedik, Pestis, Szakasz. Ez a három elég is egy estére.

PIHE: Küldesz linket? A keresgéléshez sincs most kedvem.

DOKI: Háborús filmet nézni karácsonykor pont olyan szánalmas, mint bejglit zabálni. Kit érdekel a karácsony? Nettó képmutatás az egész!

ALÍZ: És ha nekem fontos?

DOKI: Te dolgod. Tömd magad bejglivel, ha úgy gondolod.

ALÍZ: Megtennéd, hogy ma nem oltogatsz?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 21. szám, 2019. május 24.
LXII. évfolyam, 50. szám, 2018. december 14.
LX. évfolyam, 27. szám, 2016. július 8.
Élet és Irodalom 2022