Jött valaki

PRÓZA - LXI. évfolyam, 48. szám, 2017. december 1.

Ez aztán az igazi ajándék! – örvendezik az új térképének, és megy is szögekért, kalapácsért, hadd legyen hamar fönn a falon. Pedig inkább a megvetemedett ajtót kéne helyrepofoznia. Ezer résén fúj be a szél, teszi próbára az egy szem villanykályháját, pedig az amúgy is nehezen veszi föl a versenyt a hideggel. És még csak az elején járunk a télnek. De ő már csak ilyen: minél sürgetőbb a kötelező tennivalója, annál lázasabban fog bele valami olyasmibe, ami inkább az örömét szolgálja. Mint amilyen a falak feldíszítése is, a térképekkel.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 27. szám, 2017. július 7.
LXI. évfolyam, 3. szám, 2017. január 20.
LVIII. évfolyam, 48. szám, 2014. november 28.
Élet és Irodalom 2018