Társasjáték

MŰBÍRÁLAT - TÁNC - LXI. évfolyam, 47. szám, 2017. november 24.

(Somló Dávid: Mandala és Yaniv Cohen: You look like you – OPEN Fesztivál / MU Színház)

Van a kortárs színháznak egy (hozzánk még csak óvatosan begyűrűző) friss hulláma, amely újragondolva a színház társadalmi szerepét és felelősségét, új nézőt keres és nevel, aktivitásra, részvételre, párbeszédre, közösségi élményre és közös gondolkodásra buzdít. Jelen idejű és politikus. Az idén harmadszor megrendezett, úgynevezett közösségi és részvételi színházi előadásokat felvonultató OPEN Fesztiválon bár a szavakkal operáló produkciók voltak többségben, azért tánc- és mozgásközpontú kísérletek is akadtak.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 22. szám, 2018. június 1.
LXII. évfolyam, 17. szám, 2018. április 27.
LXII. évfolyam, 13. szám, 2018. március 29.
Élet és Irodalom 2018