Kampánymocsok Amerikában

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 46. szám, 2017. november 17.

Pontosan mit is tettek Trump megválasztásáért az oroszok, amiről eddig tudunk? A választások, a szavazatszám direkt befolyásolására nincs bizonyíték, ám hangulatteremtésben sokat. Az orosz állami trollok, cyberhadviselők, legális és illegális véleménybefolyásolók csak a Facebookon 126 millió, a Tweeteren 60 millió amerikait értek el a kampányidőszakban, sok tízmilliókamuprofil működött mindkét nagy hatású közösségi médián, viszonylag egyszerű, ám jól célzott üzenetekkel: a Sátán ábrázolatú Hillary Clinton Jézus Krisztussal szkanderezik, ilyesmik.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
Élet és Irodalom 2024