Egyérintő

PRÓZA - LXI. évfolyam, 45. szám, 2017. november 10.

Vaktában fogd meg a kezét. Annak, aki ott áll melletted, meg se nézd előre, ne mérd fel, kié, egy kéz, tessék, ragadd meg. Carpe diem alapon. Mit érzel vajon.

A körmébe kapsz bele hirtelen. Másképp lett volna jó, nem lehet ezt olyan egyszerűen. Látod lógni a kezet melletted, de mire bátorságot gyűjtesz, igazít a haján az a valaki. Nem hagyod megszökni, ha már belefogtál, utánanyúlsz. Muszáj óvatosan, hogy ne ijedjen meg, felszakadt bőröddel ne vérezd össze. Ránézni még mindig nem ér.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 49. szám, 2017. december 8.
LXI. évfolyam, 49. szám, 2017. december 8.
LXI. évfolyam, 10. szám, 2017. március 10.
Élet és Irodalom 2018