Az orosz forradalom emlékezete

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 44. szám, 2017. november 3.

Nincs abban semmi meglepő, hogy az emberek nagy többségének szinte fogalma sincs arról, hogy mi történt 1917 februárjában és milyen döntéseket hozott az Ideiglenes Kormány, mert a megkérdezettek csaknem fele továbbra is úgy gondolja – a szovjet korszakban tanítottaknak megfelelően –, hogy az akkor történteknek „önmagukban nincs semmiféle jelentősége”, azok ugyanis „csupán az októberi forradalom előzetes szakaszát” jelentették

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 26. szám, 2021. július 2.
LXV. évfolyam, 7. szám, 2021. február 19.
LXV. évfolyam, 4. szám, 2021. január 29.
Élet és Irodalom 2021