Dobi István titkos naplója

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 44. szám, 2017. november 3.

„Elnök Pista” a közvélemény számára inkább borszeretetéről, „ittas vezetéséről” volt közismert. „Valamikor megszokta a hajnalig tartó pincézéseket, amelyek a boros vidékeken akkortájt politikai fórumoknak is számítottak” – mentegette korábbi kisgazda párttársa, Dancs József, mások vitriolosabban fogalmaztak: „felserdült kora óta kevés tejet fogyasztott, pedig Szőnyön nem volt ebben hiány, még az »átkosnak« mondott Horthy-időben sem.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 41. szám, 2022. október 14.
LXV. évfolyam, 24. szám, 2021. június 18.
LXI. évfolyam, 26. szám, 2017. június 30.
Élet és Irodalom 2023