KÉT RÖVID

PÁRATLAN OLDAL - LXI. évfolyam, 42. szám, 2017. október 20.

Meddig még?

A Hegyvidék című újság – a XII. kerületi Önkormányzat lapja – írja 2017. október 10-i számában Mentőállomás nélkül marad Közép-Buda? cím alatt: „Információink szerint rövidesen költöznie kell a BAH-csomópontnál működő Buda-II. mentőállomásnak, mert annak helyén épül fel a Testnevelési Egyetem multifunkciós csarnoka.”

A jelek szerint Mocsai díszdoktor és a józan ész mérkőzése újabb menetében megint az utóbbi áll vesztésre, bár Harrach Péter már öt évvel ezelőtt mély meggyőződéssel nyugtatott meg mindenkit, hogy „a stadion is egészségügyi intézmény”. Ezért remélhető, hogy a fentebbi, eszement terv megvalósítása esetén a szakértő politikus elégedetten olvashatja majd a hírt, hogy rekordidő alatt érkeztek egy közép-budai baleset helyszínére a Testnevelési Egyetem akadályfutói.

 

Talált tárgyak

Október 2-i hatállyal nevezte ki Kósa Lajost a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszternek Áder János köztársasági elnök. A rendelkezésre álló uniós és hazai forrás csaknem 3400 milliárd forint. (magyaridok.hu)

Egy tárca nélküli, üres minisztert, és mellette egy miniszter nélküli, tömött tárcát találtak. A becsületes megtaláló az utóbbival tudna mit kezdeni.

A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.
LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.
LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.
Élet és Irodalom 2024