Már nem hiszem

PRÓZA - LXI. évfolyam, 41. szám, 2017. október 13.

Már nem hiszem, hogy a világ így fog megváltozni.

Megváltozni? Miről beszélsz? Folyton változik.

De nem így, nem így, ahogy ti mondjátok.

Mi? Te mondod. Folyton te mondod. Ezt az új világot!

Ezt a ronda, új világot.

Ő a bőrgarnitúrán ült, hárman álltak körülötte. A barátai? Dehogy! Az ellenségei? Talán.

Mért nem ültök le?

Azt hiszed, te mondod meg, hogy mi lesz?

Azt hiszitek, hogy ti mondjátok meg, mi lesz?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LXI. évfolyam, 46. szám, 2017. november 17.
Élet és Irodalom 2018