Horogkeresztények és fekvenyomótársak

PUBLICISZTIKA - RIPORT - LXI. évfolyam, 41. szám, 2017. október 13.

A szélsőjobb visszatért, és nem fog meghátrálni! Ezzel a határozott gondolattal zárta az Erő és Elszántság mozgalom alelnöke, László Balázs ünnepi szónoklatát, majd háromszor a langymeleg budapesti délutánba kiáltott: Ébredj, nemzet! A mintegy kétszáz főnyi, egészséges fajtatudatú fehér magyar nemzettestvér a komor náci, Joseph Goebbels útmutatását – Nun, Volk, steh auf und Sturm brich los! – követve ugyancsak háromszor felelt a szónok felszólítására:

– Tombolj, vihar!

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 29. szám, 2022. július 22.
LXII. évfolyam, 50. szám, 2018. december 14.
LX. évfolyam, 24. szám, 2016. június 17.
Élet és Irodalom 2022