Boldog ifjúság

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXI. évfolyam, 41. szám, 2017. október 13.

(Újralátogattam a MyVipet, október 7., Videómánia)

Hogy a hagyományos kereskedelmi tévécsatornák miért mondtak le társadalmi csoportokról, mondjuk az értelmiségekről, az ő szempontjukból talán megmagyarázható (ha nem is érthető), hiszen csak a nézettség és a pénz a fontos, de a vloggerek versenyében már egyre kellemetlenebbül érezhetik magukat, mert bár lehet, hogy egy-egy videókészítő vagy, legyünk jóindulatúak, „alkotó” csak kortünet, de a jelenség megszilárdulni látszik. És ez azt mutatja, hogy a fiatalok, ha a hagyományos tévék nem szólítják meg őket, hát keresnek más kommunikációs csatornákat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 24. szám, 2018. június 15.
LXII. évfolyam, 22. szám, 2018. június 1.
LXII. évfolyam, 20. szám, 2018. május 18.
Élet és Irodalom 2018