Halleluja

PRÓZA - LXI. évfolyam, 40. szám, 2017. október 6.

Éppen előtte való nap vitte Halleluja a keresztet a falun végig. Többször megfordultak, fel a tetőre a temetőig, le az aljba a keresztig. Mögötte, az összes alkoholos mellett a félkarú, féllábú kizárólagos vízivók, főleg férfiak, de nők is. Hideg is volt, meg felöltöztetett gyerekek. A templomtól egészen a bekötő útig tartott a menet, kicsi falu, csaknem mind a száznyolcvanan ott voltak, cigányostul. Kivéve az ateistát, aki a vadszőlővel beterített ablakból nézett kifelé, és sóhajtozott. Mi lett veled, világ, ha én itt állhatok!

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.
LXI. évfolyam, 39. szám, 2017. szeptember 29.
Élet és Irodalom 2018