Barom virágok

PRÓZA - LXI. évfolyam, 39. szám, 2017. szeptember 29.

Ne lógjak már állandóan rajta, mondja anyám, ekkora nagylánytól igazán túlzás, szerencse, hogy nem akarom babakocsiban tolatni magam, vagy cumikázni vagy az ujjamat szopni.

Övön aluli, hogy erre célzott, mert már évek óta nem, és biztos emlékszik, milyen nehéz volt leszokni róla, még néha most is, amikor felébredek, de még éppen csak felébredek, ott hintázom az ébredés legperemén, még most is elindul a hüvelykujjam magától, nem is én mozgatom, és csak, amikor hozzáér a szájamhoz, csak akkor riadok fel, mint akit áram rázott meg, gyorsan eldugom a kezemet, mintha bárki megláthatná, mintha történt volna valami, mintha lenne mit meglátni, mintha volna ott valaki.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 42. szám, 2017. október 20.
LX. évfolyam, 13. szám, 2016. április 1.
LVIII. évfolyam, 10. szám, 2014. március 7.
Élet és Irodalom 2018