A nap végén

PRÓZA - LXI. évfolyam, 38. szám, 2017. szeptember 22.

Álmomban Ingmar Bergmannal futottam össze egy férfi vizeldében. Ő már bent végezte a dolgát, amikor a szükség odahajtott engem, nem közvetlenül a mellette lévő csészéhez, mert azt egy idegen használta éppen, hanem eggyel balrább, így az Ingmarnak az idegen alakon keresztül kellett megszólítania engem, fennhangon, mert az idegen fütyörészett valami dalt húgyozás közben, Ingmar tehát egy nagyothalló harsányságával szólt oda nekem, mintha David Lynchet utánozná a Twin Peaksből: „Hogy vagyunk a nap végén?!

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 24. szám, 2018. június 15.
LXII. évfolyam, 23. szám, 2018. június 8.
LXII. évfolyam, 23. szám, 2018. június 8.
Élet és Irodalom 2018