„Folyamatosan határhelyzetekben vagyok”

Beszélgetés Bán Zsófiával

INTERJÚ - LXI. évfolyam, 37. szám, 2017. szeptember 15.

A beszélgetés Bán Zsófia író-esszéistával, irodalomtörténésszel, az ELTE Amerikanisztika Tanszékének oktatójával, az Amerikáner, a Próbacsomagolás, a Turul és dínó című esszé-, illetve tanulmánykötetek és az Esti iskola, az Amikor még csak az állatok éltek című novelláskötetek szerzőjével a Fiatal Írók Szövetsége nyári táborában hangzott el 2017. július 22-én, Visegrádon. Az alábbi szöveg ennek szerkesztett változata.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 21. szám, 2021. május 28.
LXV. évfolyam, 3. szám, 2021. január 22.
LXIV. évfolyam, 40. szám, 2020. október 2.
Élet és Irodalom 2021