Egy ember élete

MŰBÍRÁLAT - SZÍNHÁZ - LXI. évfolyam, 34. szám, 2017. augusztus 25.

(AlkalMáté Trupp: Vajda Milán, Jurányi Ház, július 28.)

Az AlkalMáté Trupp előadásait létrehozó alkotói módszert (vagy akár csak a címet) ismerve, színész és szerep mellett látni véljük magát a halott apjára rátaláló fiút. Hiszen ezeknek a bemutatóknak a kiindulópontja mindig valakinek az élete. Ezúttal Vajda Miláné. Unalmam mintha az ő gyászát sértené. És ebben a váratlan érzelmi elfogultságban alkotóelemeire esik a mű. Az egykori színművészetis osztály évről évre létrehozott, Máté Gábor rendezte nyári előadásainak koncepciója egyszerre receptnek tűnik. Ami hol működik, hol nem.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 42. szám, 2017. október 20.
LXI. évfolyam, 38. szám, 2017. szeptember 22.
LXI. évfolyam, 30. szám, 2017. július 28.
Élet és Irodalom 2022