Az orbánizmus után

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 30. szám, 2017. július 28.

Az alternatíva híján kényszerűen a jobboldali rendszerpártot támogató nacionalista középtársadalom szemében ugyan erkölcsileg rég megbukott az orbánizmus, de az alacsony olajár, a kedvező kamatkörnyezet és a 2020-ig bőkezűen érkező EU-támogatások együttese középtávon mégis képes fenntartani a kurzust. A megkezdődő erózió végpontjaként mégis borítékolható a CEU-botrányt követően saját nagyvárosi diplomás közegét is elveszítő rezsim közeledő csúfos bukása. Az emberöltőnyi bürokratizmus, korrupció és erőforrás-pazarlás után vajon milyen körülmények és közállapotok fognak várni az összeomló centrális erőtér romjain megjelenő új rendszerváltókra?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 45. szám, 2022. november 11.
LXVI. évfolyam, 30. szám, 2022. július 29.
LXVI. évfolyam, 21. szám, 2022. május 27.
Élet és Irodalom 2023