18–49

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXI. évfolyam, 30. szám, 2017. július 28.

(Pénzt vagy éveket, Tv2)

A „18–49-ezésnek” nálunk az lett a következménye, hogy a nép legfontosabb szellemi tápláléka, a napi szappanopera odáig romlott, hogy azok, akik készítik és nézik, már nem játszhatnának benne. Egy-két demonstratívan megtűrt középkorú szereplőn kívül csak kamaszok és fiatal felnőttek látszanak a képernyőn. Taki bácsiról és Kutyáról nyilván szó sem eshetne, az öreg nyomdászok problémái meg a készítők rémálmaiban kerülnek elő. Miközben tudják, hallják, értik, és most már a kimutatások is visszaigazolják, hogy ezeket a sorozatokat azok nézik, akik Taki bácsin szocializálódtak.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.
LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.
Élet és Irodalom 2018