Az ablakok

PRÓZA - LXI. évfolyam, 29. szám, 2017. július 21.

Igazából tudnék beszélni. Mindenki azt hiszi, hogy nem tudok, mert még soha nem szólaltam meg. Pedig tudnék. Csak nem akarok. Beszélni olyan, mint teremteni. És én nem hiszek a teremtésben. Elég csak végignéznem magamon. Mindenem hófehér, a hajam, a bőröm, az ajkaim. Talán a szívem is fehér. Talán a vérem is. Ki teremt ilyen korcsot? És mit teremthetnék én, a korcs?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LX. évfolyam, 51-52. szám, 2016. december 21.
LX. évfolyam, 36. szám, 2016. szeptember 9.
Élet és Irodalom 2018