Premier

PRÓZA - LXI. évfolyam, 28. szám, 2017. július 14.

A művészbüfé előtti folyosón először Kránitz, a miniszteri biztos gratulál, ő bejáratos ide. Most is odavan értem. Rajongóm az utolsó egyetemi éveimtől kezdve, ezért ismerem valakire, párszor még vacsorázni is elhívott. Meghasonlott ember, folyton a saját tolvaj, korrupt kormányát ostorozza. Nekem. Szóban. Apám ifjúságából ismerek olyan történeteket, amikor az apparátus embere az apparátust fúrja belülről. Bomlaszt, helyezkedik, spekulál, mivel a jövőre tekint. De az Istennek sem szállna ki, addig sem adná föl komfortos állását.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 19. szám, 2018. május 11.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
Élet és Irodalom 2018