Misztérium

PRÓZA - LXI. évfolyam, 28. szám, 2017. július 14.

Mama titkokat cserélt. Sokáig nem értettem, milyen titkokat. És, hogy marad titok a titok, ha kicserélik. Egy délelőtt elvitt magával a templomba. Most is emlékszem, ahogy besütött az ablakon a fény, mi pedig ültünk ott – fura mód nagyon kevesen, hat idős asszony és én. Ők énekeltek, én az oltárszekrényt figyeltem. Egyszer csak abbahagyták a máriás éneket, és elkezdtek imádkozni, egy bejelentéssel: Hetedik titok: Szűz Mária meglátogatja Szent Erzsébetet.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 15. szám, 2017. április 13.
LX. évfolyam, 29. szám, 2016. július 22.
LIX. évfolyam, 44. szám, 2015. október 30.
Élet és Irodalom 2018